Magazin

Acun Ilıcalı Survivor 2020'nin başlayacağı tarihi duyurdu! Survivor 2020 ne zaman başlayacak?

Eser Yenenler Show’un özel bölümüne konuk olan ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor 2020’nin ne zaman başlayacağı hakkında bilgi verdi. Eser Yenenler’in sunduğu programda Survivor 2020’nn detaylarını paylaşan Ilıcalı, kesin tarihi duyurdu.

İKİ TAKIM HALİNDE OLACAK
Survivor, bu yıl Ünlüler-Gönüllüler şeklinde iki takım halinde olacak. Geçtiğimiz aylarda yarışmanın ilk kesinleşen yarışmacısının oyuncu Ersin Korkut olduğunu söyleyen Ilıcalı, bu sefer de yarışmanın kesinleşen tarihinin 16 Şubat olduğunu söyledi.

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce ‘Survivor’ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş’ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.

SEÇMELER BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda, Yusuf Karakaya şampiyonluk ipini göğüslemişti. Yarışmanın yeni sezonunda yarışacak olan isimler ise henüz netleşmedi. Geçtiğimiz günlerde TV8’in internet sitesinde, ‘Survivor 2020’ için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya’da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.

Bir yanıt yazın