GündemMagazin

Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu: RTÜK’ten ceza alan o program hakkında…

Yayın hayatına Blu TV’de “40” ismi ile başlayan programın ilk konuğu ünlü medya patronu Acun Ilıcalı oldu. Format gereği gelen her konuğa 40 sorunun sorulmasını hedefleyen 40 programının sunuculuğunu Cansu Canan Özgen üstlendi.

Acun Ilıcalı Blu TV aracılığı ile yayınlanacak olan 40 programının ilk konuğu oldu. Programın sunucusu Cansu Canan Özgen’in, kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Acun Ilıcalı uzun zamandır hayranlarının merak ettiği konulara da değindi.

“RTÜK Müdahale Etmemeli!”

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl dijital platformda da bir kanal geliştirerek Exxen isimli platformu kurdu. Dizi, yarışma programı ve daha pek çok içeriğe sahip olan Exxen’de yayınlanan programlardan biri de Youtube platformundan tanıdığımız Hasan Can Kaya’nın sunduğu Konuşanlar adlı programıydı.

Geçtiğimiz aylarda Konuşanlar adlı programın sunucusu Hasan Can Kaya ile programı izlemeye gelen izleyici arasında bir konuşma geçmişti. İkili arasında geçen konuşmanın içinde küfürlerin yer alması, sosyal medya kullanıcılarının tepkisi ile karşılaşmıştı. Bunun üzerine RTÜK Konuşanlar adlı programa ceza kesmiş ve bu programın katalogdan çıkarılmasına karar vermişti. Şimdiye kadar konu ile ilgili herhangi bir yorumda bulunmayan Acun Ilıcalı, 40 programında ilk kez açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı RTÜK’ün Konuşanlar adlı programa müdahale etmesini doğru bulmadığını, sonuç olarak programın para verilerek dahil olunan bir platformda yayınlandığını bu neden ile de çocuklara zararı dokunabilecek bir yer olmadığını belirtti. RTÜK’ün televizyon programlarını denetlemesini doğru bulduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, dijital platformlara RTÜK tarafından yapılan müdahalelerin yersiz olduğunu söyledi.

Estetik Konusuna Açıklık Getirdi!

Geçtiğimiz günlerde yüzünde ki şişlikler ile estetik yaptırdığı dedikodularının yayılmasına sebep olan Acun Ilıcalı, katıldığı program aracılığı ile bu konuya da bir açıklık getirdi. Estetik yaptırmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, estetik yaptıranları da eleştirmediğini ancak estetiğin tadında yapılması gerektiğini düşündüğünü dile getirdi.

Hadise Konusunu Açıkladı!

Yıllardır O Ses Türkiye’de jüri üyesi olarak görev alan Hadise’nin geçtiğimiz sezon koltuğunu Ebru Gündeş’e devretmesi, Acun ile Hadise’nin arasının bozulduğunu düşündürmüştü. Acun Ilıcalı konu ile ilgili olarak şunları söyledi:” Hadise O Ses Rap’in jüri üyesi oldu. Öyle olunca onun O Ses Türkiye’deki koltuğuna Ebru Gündeş geldi. Her iki yarışmada da Hadise’nin yer alması olmazdı.”