Magazin

Acun Ilıcalı Reynmen’i o açıklamadan sonra affetmedi!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Reynmen olarak bilinen Youtuber Yusuf Aktaş'ı Survivor yorumundan sonra tek kalemde sildi.

Bir süredir aralarından su sızmayan Acun Ilıcalı ve Reynmen dostluğu kısa sürdü. Reynmen olarak bilinen Youtuber Yusuf Aktaş, katıldığı bir canlı sohbet uygulamasında Survivor hakkında konuştu. Son zamanların popüler uygulaması Cluphouse’da Survivor yarışması hakkında konuşan Reynmen, iplerin kopmasına neden oldu. Geçtiğimiz sezon Ilıcalı’nın Survivor’a da davet ettiği Youtuber Reynmen, farklı projelerle Exxen platformunda yer almaya hazırlanıyordu. Youtuber Berkcan Güven’le bereber Exxen platformundaki program için hazırlanan Reymen, Survivor yorumundan sonucu projeden çıkarıldı.

Reynmen'in Exxen projesi iptal edildi
Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı Youtuber Reynmen’i sildi.

Reynmen’in Cluphouse’daki Survivor sorusuna Acun Ilıcalı çok kızdı

Bir çok ünlünün şok açıklamalar yaptığı popüler uygulama Cluphouse’da benzer şekilde Reymen de bombayı patlattı. Ünlü Youtuber uygulamada yaptığı açıklama sonrası hem dostluğundan hem de işinden oldu. Youtuber’ın ”Bir insan neden Survivor izler, nasıl zaman buluyorsunuz?” eleştirisi iplerin kopmasına neden oldu. Ilıcalı, yıllardır devam eden Survivor yarışmasına Reynmen’in getirdiği eleştiriye tepkisiz kalmadı.

Acun Ilıcalı Berkcan Güven ve Reynmen’e büyük iddia sözünü vermişti

Ilıcalı, bir süre önce Berkcan Güven ve Reynmen ile bir iddiaya girmişti. Reynmen, Berkcan Güven ve Acun Ilıcalı TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın yaparak Exxen’de yapacakları programla ilgili bilgi vermişlerdi. İddia karşılığında Ilıcalı, Reynmen ve Berkcan’a istedikleri lüks otomobili alacağını açıklamıştı. Ancak öte yandan Reynmen ve Berkcan, Acun Ilıcalı’ya istediği arabayı alacaktı.

Acun Ilıcalı Berkcan Güven ve Reymen'e araba sözü vermişti.
Acun Ilıcalı, Berkcan Güven ve Reymen’e iddia karşılığında araba sözü vermişti.
Survivor yarışmasının sunuculuk teklifini de reddetmişti

Acun Ilıcalı geçtiğimiz sezon yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasının sunuculuğu için fenomen Reynmen’e teklifte bulunmuştu. Bunun üzerine Reynmen (Yusuf Aktaş) Survivor adasına Ilıcalı’yı ziyarete gitmişti. Fenomen,  ziyareti sonrasında teklifi reddederek geri dönmüştü.

reynmen
Acun Ilıcalı Survivor sunuculuğu için Reynmen’e teklifte bulunmuştu.

Türkiye’nin en çok konuşulan fenomenleri arasında yer olan Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, yaptığı canlı yayın rekorlarıyla da çok konuşulmuştu. Instagram üzerinden yaptığı canlı yayın rekorlarıyla adını duyuran fenomen, sonraları müzik piyasasına da adım attı. Çıkardığı Single’daki ”Derdim Olsun” şarkısıyla herkesin dikkatini çeken fenomen bir çok ünlünün tebriğini almıştı. Benzer şekilde ”Ela” ve ”Melek” şarkılarına çektiği kliplerle artık müzik dünyasında var olduğunun işaretini verdi.

reynmen
Reynmen müzik dünyasında da adından söz ettirmişti.