Magazin

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya O Ses Türkiye'de gözüktü! Çağla Ayça Altunkaya kimdir?

Acun Ilıcalı’nın birlikte olduğu iddia edilen kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya, O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında ortaya çıktı. Çağla’nın görüntüsünün ekrana verilmesi Acun’dan sevgilisine jest olarak yorumlandı.

TV8’in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Ayça Altınkaya’yı kanalında ağırladı. Altunkaya’nın O Ses Türkiye yılbaşı programında görüntülerinin ortaya çıkması, aşklarının hala devam ettiği yönünde yorumlara neden oldu.

ÇEŞME’DE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın annesi Şeyma Subaşı’ndan geçtiğimiz yıl boşanmış ardından adı manken Itır Esen’le adı aşk dedikodularına karışmıştı. Esen’le ilişki yaşadığı yönündeki haberlere sessiz kalan Ilıcalı, birkaç ay sonra kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile Çeşme’de objektiflere yakalanmıştı.

EN SON MİKANOS’TA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Son olarak Temmuz ayında sürat teknesiyle Mikanos’a geçerken görüntülenen ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, TV8’in sevilen programıO Ses Türkiye’nin yılbaşı programında ortaya çıktı.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI YAYININDA GÖZÜKTÜ

O Ses Türkiye yılbaşı çekimlerinde hazır bulunan Çağla Altunkaya’nın İbrahim Büyükak’ın sahnede şarkı söylediği sırada oynadığı anın görüntüsü ekranlara verildi. Bu olay sonrası “Acun aşkını ilan etti” yorumları yapıldı.

ÇAĞLA ALTUNKAYA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Altunkaya’nın sosyal medya hesabından MasterChef ve O Ses Türkiye stüdyolarından yakın zamanda fotoğraf paylaşması, ikilinin aşklarına son gaz devam ettikleri de konuşuldu.

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KİMDİR?

20 yaşında olan Altunkaya’nın Yalova’da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi. Ayça Çağla Altunkaya’nın basketbolla da ilgilendiği öğrenildi.

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KAÇ YAŞINDA?

Çağla Altunkaya 20 yaşındadır.

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA NERELİ?

Çağla Altunkaya’nın Yalova’da yaşadığı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın