Magazin

Acun Ilıcalı, Erkan Petekkaya’ya sığındı! Dizi reytingleri düşünce Petekkaya’dan destek istedi!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından TV8 ekranlarına uyarlanmış olan Kırmızı Oda programı, bir süredir izleyiciler tarafından ilgili ile takip ediliyordu. Ancak yeni dönem itibari ile izlenme oranları düşen Kırmızı Oda, bir süreliğine ekranlara veda ettiğini açıkladı. Bunun üzerine TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın, daha önce bir polemik yaşadığı ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’dan yardım istediği ileri sürüldü.

Kırmızı Oda’da Erkan Petekkaya Rüzgarı Yaşanmıştı!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda programı, her bölüm farklı oyuncuları konuk ediyor ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek danışan hikayeleri ekranlara getiriliyordu. Bir dönem Kırmızı Oda’da Sadi karakterine can veren Erkan Petekkaya’da rol almış ve o dönem boyunca programın izlenme oranları en üst seviyeye ulaşmıştı.

Uzun bir süredir oyunculuk mesleği ile karşımıza çıkan Erkan Petekkaya’nın, Sadi karakteri ile Kırmızı Oda kadrosuna dahil olması, ünlü oyuncunun hayranlarını sevindirmiş ve buna bağlı olarak da programın izlenme oranları oldukça yükselmişti. O dönem içerisinde reyting listesinin en üst sırasında yer alan programda, Erkan Petekkaya’nın Acun Ilıcalı ile yaşadığı bir polemikten sonra programdan ayrılması sonucunda reytinglerin gerilediği gözlenmişti. O günden bugüne kadar istenilen reyting seviyesini yakalamayı başaramayan Kırmızı Oda, bir süre önce yayına ara verdiğini duyurdu.

Sadi Geri Dönüyor!

Acun Ilıcalı’nın program reytinglerini tekrar yükseltmek adına, polemik yaşadığı Erkan Petekkaya’ya ulaştığı ve programa geri dönmesini istediği iddiası ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın bu teklifini kabul etti ve yakın zamanda Sadi karakteri ile Kırmızı Oda’ya tekrar geri dönecek.

Neler Yaşanmıştı?

Geçtiğimiz sezon Sadi karakteri ile Kırmızı Oda’nın en sevilen ismi olmayı başarmış olan Erkan Petekkaya, aynı dönem içerisinde TV8 ekranlarında yayınlanan bir ödül programı sonrasında söyledikleri ile Acun Ilıcalı’yı hedef almıştı.

Düzenlenen ödül programında, sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ancak şimdilerde DJ’lik ve şarkıcılık yapan Kerimcan Durmaz’ın ödül alması Erkan Petekkaya’yı kızdırmış ve ünlü oyuncunun “kanalınızda olmaktan utanıyorum, Acun Efendi yuh” paylaşımını yayınlamasına sebep olmuştu. Erkan Petekkaya, bu paylaşımından sonra ani bir şekilde Kırmızı Oda kadrosundan ayrılmıştı.