Magazin

Acun Ilıcalı dede oluyor! Banu Ilıcalı 4.5 aylık hamile

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı'nın 4.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Seda Başbuğ ve Acun Ilıcalı'nın kızı olan Banu Ilıcalı'nın bu müjdeli haberi Acun Ilıcalı'yı sevince boğdu.

Acun Ilıcalı’nın “mucize çocuk” olarak anlattığı ilk kızı Banu Ilıcalı 3 yıl önce evlenmişti. Banu Ilıcalı’nın 4.5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili Banu Ilıcalı’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Acun Ilıcalı’nın 5 sene evli kaldığı Seda Başbuğ’dan olan 30 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı, 4,5 aylık hamile. Sosyal medya hesabını gizli kullanan ve yakın çevresi dışında kimsenin takip isteğini kabul etmeyen Banu Ilıcalı’nın müjdeli haberi Instagram hesabından paylaştığı ileri sürüldü.

3 SENE ÖNCE EVLENDİ
Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı, 3 sene önce üniversitede tanıştığı Efe Ceyhun ile evlendi. Çiftin düğününe Burcu Esmersoy, Şeyma Subaşı, Nusret Gökçe, Murat Boz, Hadise, Emre Belözoğlu, Fatih Terim, Mustafa Sandal, Öykü Serter ve Zeynep Yılmaz gibi isimler katılmıştı.

“MUCİZE ÇOCUK”
Acun Ilıcalı’nın anne babası ve 10 aylık torunları Banu Ilıcalı ile birlikte Bodrum’a tatile giderken feci bir kaza geçirmiş ve kazada hayatlarını kaybetmişti. Kazadan sağ çıkan Banu Ilıcalı’nın ise vücudunda 18 kırık meydana gelmiş. Yıllar sonra ailesinin geçirdiği kazadan bahseden Ilıcalı, “Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu’nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma ‘mucize çocuk’ derim” demişti.

Bir yanıt yazın