Ekonomi

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlara 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriliyor! Başvurular başladı

Alternatif Bank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya “Alternatif Bank’tan İhtiyaç Kredisi kullanın, hayallerinizi ertelemeyin!” sloganı ile paylaşıldı ve uygun ödeme seçenekleri sunulacağı birebir müşteri desteği sağlanacağı vurgulandı.

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “İhtiyaç Kredisi, günlük yaşantınızda ihtiyacınız olan tüm ödemelerinizi yapabilmenizi sağlayan bir kredi çeşididir. Beyaz eşyadan giyime, tatil harcamalarınızdan çocuklarınızın okul masraflarına kadar her türlü ödemenizi, uygun faiz oranları ile Alternatif Bank İhtiyaç Kredisi’yle rahatlıkla yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR ŞUBE ÜZERİNDEN

Başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını sadece banka şubeleri üzerinden yapabileceklerdir.

Bu kredi kampanyasında 36 aya kadar vade imkanı sağlandığı belirtildi ve bu kredinin teminatsız olduğu değerlendirme sonucuna göre bankanın kefil isteme hakkı bulunduğu vurgulandı.

BAŞVURU BELGELERİ 

Kredinin sigortası hakkında yapılan açıklamada “Kredi kullanımınızla eş zamanlı olarak şubeniz tarafından hazırlanacak olan Hayat Sigortası’da prim tutarı; yaş, cinsiyet ve kredi tutarına göre değişkenlik gösterebilir.” ifadelerine yer verildi başvuru esnasında bazı belgeler gerekiyor. Bu belgeler ise şöyle oldu:

Nüfus Cüzdanı veya T.C Kimlik Kartı

İkametgah Belgesi

Gelir Belgesi

1. Ücretli çalışanlar için bordro veya gelir yazısı

Güncel bordro, SSK hizmet dökümü veya SGK sicil no, iş yeri sicil no, aylık net ücret ve maaşınızda haciz/kesinti olup olmadığına dair bilgilerinizi içeren imza sirküleri ile birlikte gelir yazısı

2. Emekliler için

Emekli Tanıtım Kartı veya Emekli Aylığı Tahsis Belgesi/Emekli maaşınızı gösteren banka hesap cüzdanı

3. Şahıs şirketi sahipleri için:

Firmanın güncel vergi levhası ile yıllık gelir vergisi beyannamesi/ güncel işletme hesap özeti

4. Sermaye şirketi ortakları için:

Firmanın güncel vergi levhası ve yıllık kurumlar vergisi beyannamesi

5. Kira geliri sahipleri için:

Kira alınan gayrimenkulun tapusu, kira kontratı veya kira tahsilatına ilişkin güncel belge

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.