Ekonomi

Acil nakit ihtiyaçları için anında 3 ay geri ödemesiz 50 bin lira krediniz hesabınızda

İş Bankası tarafından anında kredi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya ile 50 liraya kadar kredi verilebildiği belirtildi. Kredinin açıklamasında “​Size özel faiz oranıyla Anında Kredi İş Bankası’nda! 7/24 kredi çekebilmenize olanak tanıyan Anında Kredi, nakde ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda.​” ifadelerine yer verildi.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Bunun yanı sıra İş Bankası tarafından anında kredinin ne olduğuna da yanıt verildi. Peki anında kredi nedir? İşte İş Bankası tarafından yapılan açıklama:

“Anında Kredi, 50.000 TL’ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir.

Üstelik, Anında Kredi’ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli** Anında Kredi’ye İşCep veya İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz.”

PARANIZ HESABINIZA AKTARILACAK

Anında kredi kampanyası kapsamında şubeye gitmeden kredi başvurusu yapılabiliyor ve İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden anında kredi başvurusu gerçekleştirilebiliyor. Kredi başvurusu onaylanması durumunda kredi tutarı İş Bankasındaki vadesiz hesaba aktarılacaktır.

Anında kredi başvurusu İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden 7/24 dilediğiniz zaman hızla ve güvenle yapabilir, başvurunuzun onaylanması durumunda şubeye gitmenize gerek kalmadan kredi kullanmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.

BAŞVURU ADIMLARI 

İşCep üzerinden yapılacak olan başvuruda “Krediler > Anında Kredi Başvuru” adımları, İnternet şubesinden başvuru için “Kredilerim > Anında Kredi” adımları ve bankamatiklerden başvuruda “Daha Fazlası > Anında Kredi ve Anında Ek Hesap” adımları izlenecektir.

Online başvuru ve detaylı bilgi için TIKLAYIN.