Ekonomi

Acil nakit ihtiyacı olanlara anında 5 bin lira veren bankalar ve faiz oranları!

Bazı vatandaşlar tarafından salgının getirdiği olumsuzluklardan dolayı nakit ihtiyacı için bankalar araştırılmaya başlandı. Bankaların faiz oranları ve vade sayıları vatandaşlar tarafından araştırılırken bu bankalar tarafından kredilerin detayları paylaşıldı.

İNTERNET SİTELERİ VE ŞUBELER ÜZERİNDEN BAŞVURU

Konu ile ilgili olarak bu kredilere ilişkin egehaber.com olarak okuyucularımız için derleme yaptık ve anında 5 bin lira kredi veren bankaların faiz oranları, vade sayısı gibi bilgileri paylaştık. Bunun yanı sıra bu krediler için bankaların internet siteleri üzerinden veya şubeler üzerinden başvuru yapılabilir.

BANKALARIN FAİZ ORANLARI VE TOPLAM GERİ ÖDEME

İşte bankaların faiz oranları vade sayıları:

ING Bank faiz oranı yüzde 1,54 olarak belirtildi ve “Kişiye özel faiz uygulanmaktadır. Kampanyadaki en düşük faiz listelenmiştir.” ifadelerine yer verildi. 36 ay vadede toplam geri ödeme 6 bin 916 lira oluyor.

İş Bankası kredisi için faiz oranı yüzde 1,50 olurken toplam geri ödeme 6 bin 863 lira oluyor. TEB tarafından verilen kredi için faiz oranı yüzde 1,51 olurken toplam geri ödeme 6 bin 876 lira olacak. QNB Finansbank tarafından verilen kredi kapsamında faiz oranı yüzde 1,41 olurken toplam geri ödeme 6 bin 743 lira oluyor.

Vakıfbank tarafından verilen kredide faiz oranı yüzde 1,52 olurken toplam geri ödeme 6 bin 890 lira olacak. Fibabanka tarafından verilen kredide faiz oranı yüzde 1,51 olurken toplam geri ödeme 6 bin 916 lira olacak. En Para tarafından verilen kredide faiz oranı yüzde 1,74 olurken toplam geri ödeme 7 bin 162 lira olacak.

Halkbank tarafından duyurulan faiz oranı yüzde 1,77 olurken toplam geri ödeme 7 bin 229 lira olacak. Garanti BBVA faiz oranını yüzde 1,94 olarak duyurdu ve toplam geri ödeme 7 bin 465 lira olacak.

Akbank faiz oranı yüzde 2,05 toplam geri ödeme 7 bin 621 lira olurken, Denizbank faiz oranı yüzde 2,14 ve toplam geri ödeme 7 bin 748 lira olacak. Bununla birlikte Yapıkredi Bankası faiz oranı yüzde 2,21 olarak belirtildi ve toplam geri ödeme 7 bin 848 lira olacak.

VADE SAYISI VE FAİZ ORANI

Bankalar tarafından 36 ay vade imkanı sağlanıyor ve faiz oranları kişiye özel olarak belirlendiğinden dolayı en düşük faiz belirtilmiş ve bu faiz oranları kişinin durumuna göre yükselebildiği gibi düşebilir.

EGEHABER.COM / ÖZEL HABER