EkonomiGündem

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat: Hesaplara yüzlerce lira para geçecek! Banka duyuru yaptı!

Acil nakit paraya ihtiyacı olan kişiler tarafından bankaların kampanyaları yakından takip ediliyor. Akbank tarafından acil nakit paraya ihtiyacı olanlara güzel haber geldi. Banka bir kredi fırsatı sundu. Kampanyanın detayları tek tek bildirildi.

Akbank tarafından 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, kredi çeken müşteriler ödemelerine 3 ay sonra başlayabilecek. Böylelikle kredi ödemeleri 3 ay ertelenmiş olacak.

AKBANK 3 AY ERTELEMELİ KREDİ KAMPANYASI;

Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer nedenlerle müşteri özelinde değişebilmektedir.

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.
Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar.

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, bu tutar üzerinden ayrıca %10 oranında BSMV tahsil edilmektedir.

Banka uygun görmediği kredi başvurularını reddetme ve gerekli görülmesi halinde ek bilgi/belge isteme, kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

Şubeden Kredi kullandırımında istenilen belgeler:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi **(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)