Ekonomi

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Başvuranlar hemen alacak!

Acil nakit ihtiyacı olanlara güzel haber Halkbank’tan geldi. Sunduğu düşük faizli kredilerle nakit ihtiyacı olanlara kolay çözümler sunan banka vatandaşların tüm ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatlarını açıkladı.

Halkbank’tan acil nakit ihtiyaçlarınıza uygun kredi paketleri duyuruldu. ‘Önce Halk, Sonra Bankayız’ sloganıyla yola çıkan Halkbank, kredi paketlerine başvuran vatandaşların tüm ihtiyaçlarına uygun kredi fırsatlarını açıkladı.

36 Ay Vadede Yüzde 1,89 Oranında Faiz

Halkbank üzerinden 36 aya kadar alınabilen kredilerle acil ihtiyaçlar, konut ve taşıt gibi giderler için nakit imkânı bulunuyor. Bu kapsamda Halkbank üzerinden 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisi alan biri de 36 ay vadede yüzde 1,89 oranında faiz kullanacak.

Aylık Taksitleri Belli Oldu

Kredinin kişiye mâl olduğu aylık taksitler 415,53 liraya denk geliyor. 10 bin lira tutarında ihtiyaç kredisinin toplam geri ödemesi ise 14 bin 959 lira oluyor.

Hemen Kullanabilirsiniz

Kredi başvuruları en yakın şubeden veya internet bankacılığı üzerinden saniyeler içerisinde gerçekleştiriliyor. Kredi talebiniz onay aldığı anda ihtiyaçlarınıza uygun kredinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.