Ekonomi

Acil nakde sıkışanlar için en uygun ihtiyaç kredileri! Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları devam ediyor! Banka banka oranlar… 

Gündelik hayatta ki finansal ödemelerini en hızlı şekilde gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, nakit ödeme yapmakta zorlandıkları her an, bankaların kredi hizmetlerinden yararlanmak üzere başvuruda bulunuyor. Bankacılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren onlarca banka vatandaşların kredi taleplerine çok farklı oranlarda faizler uygulayarak, vatandaşların bütçelerinin bu durumdan farklı şekillerde etkilenmesine sebep olabiliyor.

İşte 30 Aralık 2021 tarihi itibari ile farklı bankaların, kredi hizmetlerine uyguladıkları faizlerinde derlendiği haberin detayları…

Fibabanka Faiz Oranı Lideri Oldu!

2021 yılının tamamlanmasına günler kalan, bankalar ihtiyaç kredisi hizmetlerine uyguladıkları faiz oranlarını günlük olarak açıkladı. Onlarca farklı bankanın bulunduğu listede, bugün itibari ile ihtiyaç kredisine en düşük faiz oranını uygulayan banka, Fibabanka oldu.

Fibabanka’nın vatandaşların ihtiyaç kredisi taleplerine uyguladıkları faiz oranları, vade seçeneklerine göre değişiklik gösterdi. Buna göre Fibabanka’nın farklı vade seçeneklerine göre uygulayacağı faiz oranları şu şekilde açıklandı:

  • 3 ay- 36 ay vade aralığında yer alan 3 bin TL-130 bin TL aralığında ki kredi taleplerine, yüzde 1,49-yüzde 2,05 faiz

100 Bine Kadar Olan Kredi Taleplerinde En Düşük Faiz Vakıfbank’ta!

Onlarca bankanın, farklı tutar aralıklarında yer alan kredi hizmetlerinde uygulanan faiz oranlarının bugünkü incelemesinde 100 bine kadar ki kredi taleplerinde en uygun faiz oranının Vakıfbank’a ait olduğu görüldü. Buna göre Vakıfbank’ın kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar banka tarafından verilen yanıtın detayları şu şekilde:

  • 3 ay- 36 ay vade aralığında yer alan 3 bin TL-100 bin TL aralığında ki kredi taleplerine, yüzde 1,55 faiz

10 Bin Tutarında ki Kredilere En İyi Yanıt ING’den!

Vatandaşlar tarafından en çok talep edilen 12 vadeli 10 bin tutarlı krediye, en makul yanıtı 30 Aralık 2021 tarihi itibari ile ING Bank verdi. Bankadan 10 bin TL tutarında kredi çeken vatandaşlar, bu tutara uygulanan yüzde 1,65 oranında ki faiz ile geri ödemeyi 11 bin 383 TL 16 kuruş olarak yapacak. Ayrıca vatandaşlar aylık taksit tutarı 944,43 TL olan kredinin geri ödemesine 3 ay ertelemeli olarak başlayabilecek!