Ekonomi

Acil nakde ihtiyaç duyanlar için TEB Bankası açıkladı: 18-70 yaş aralığındaki herkes başvurabilir!

TEB Bankası acil nakde ihtiyaç duyanlar için açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamada, CEPTETEB’in 36 aya kadar %1,59’dan başlayan faiz oranlarıyla 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine 18-70 yaş aralığındaki herkesin başvurabileceği bildirildi. Kredinin 1.000 – 100.000 TL arasında verildiği bildirildi.

Şubeye gitmeden ve sıra beklemeden acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için TEB Bankası kredi duyurusunda bulundu. Kredi açıklamasında 1.000 – 100.000 TL aralığındaki tutarlarda ve 3 – 36 ay aralığındaki vadelerde, 18-70 yaş aralığındaki herkesin başvuru yapabileceği bildirildi.

İhtiyaç Kredisi Başvuru Süreci

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi başvurunu tek tıkla online olarak gerçekleştirebilirsin. Bunun için sayfamızda bulunan “Hemen Başvur” butonuna tıklaman ve karşına çıkan bilgileri doldurman yeterli. Üstelik TEB ya da CEPTETEB müşterisi değilsen bile CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne başvurabilirsin. Başvurun onaylandıktan sonra, ziyaret için uygun olduğun yer ve zamanda CEPTETEB Müşteri Danışmanı tarafından ziyaret planlanır. CEPTETEB Müşteri Danışmanımız, istediğin gün, yine senin istediğin yere gelir. Böylece kredi işlemlerin anında tamamlanmış olur.
Eğer TEB veya CEPTETEB müşterisiysen; İnternet Şubesi veya Mobil Şube’den CEPTETEB İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurunu gerçekleştirebilirsin. Kredi başvurun onaylandığında şubeye gitmeden istediğin an, istediğin yerden kredini kullanmaya başlayabilirsin. Üstelik CEPTETEB ile daha avantajlı faizlerden yararlanabilirsin.