İzmir Haberleri

Acı haber! İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan kişi koronavirüsten hayatını kaybetti

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi devam ediyor. Vaka sayısının en çok görüldüğü şehirler arasından İstanbul'dan sonra 2. sırada gelen İzmir'de şuana kadar 1105 kişide koronavirüs tespit edildi. Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan bir kişinin koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türkiye koronavirüsle mücadele etmeye devam ediyor. Vakaların en çok görüldüğü şehirler arasında 2. sırada yer alan İzmir’den acı haber geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediyeye bağlı İzenerji şirketinde  Park ve Bahçeler Dairesi’nde çalışan Aydoğan Adagümeli’nin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Adagümeli’nin yoğun bakımda tedavisi devam ederken, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Vefatı ise Büyükşehir Belediyesi’nde büyük üzüntü yarattı.

TUNÇ SOYER SOSYAL MEDYA HESABINDAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu küresel salgın nedeniyle bir çalışma arkadaşımızı kaybetmenin acısı ve üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.