EkonomiGündem

Abonelere elektrik faturası duyurusu: 3 aya kadar…

Yapılan yazılı açıklama ile abonelere duyuru yapıldı. Elektrik faturası ödemesi yapanları ilgilendiren duyuruda, vatandaşların fatura ödemelerini 3 aya kadar faizsiz olarak gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Tarımsal Faaliyetler (Tarımsal Sulama) vb. tüm abone grubundaki fatura borçları için duyuru yapıldı. Buna göre, Aydem Perakende Müşteri İlişkileri Merkezlerinden yapılacak fatura ödemelerinde 3 aya kadar faizsiz ödeme imkanı tanınacağı belirtildi.

Söz konusu kampanya açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


Yapı Kredi’nin çiftçilere özel sunduğu, tüm tarımsal girdi (mazot, gübre, tohum, zirai ilaç, fidan-fide vb.) alımlarında kullanılabilen Verimli Kart sayesinde, Aydem Perakende Müşteri İlişkileri Merkezlerimizden yapacağınız elektrik faturası ödemelerinizde, 3 aya kadar faizsiz olarak ödeme avantajı elde ederek faturalarınızı hasat dönemlerinize kadar erteleyebilirsiniz. Aynı zamanda, otomatik tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik faturası bulunan Aydem Perakende müşterilerine özel sunulan Doğrudan Borçlandırma Sistemi’nden de yararlanabilirsiniz Siz de hemen en yakın Yapı Kredi Şubesi’nden başvurunuzu yapın, çiftçilerimize özel Verimli Kart’ın avantajlı iş birliğinden faydalanmaya başlayın.

Kampanya koşulları ise şöyle açıklandı:

Verimli Kart’a başvurmak isteyen müşterilerimizin tarımsal faaliyette bulunması esastır. Bu kapsamda Verimli Kart’ı bulunan müşterilerimiz Tarımsal Faaliyetler (Tarımsal Sulama) vb. tüm abone grubundaki fatura borçlarını ödeyebilir. Kampanya ile ödemesini sağlayan müşterilerimiz ödenen faturaların bedellerini üç aya kadar faizsiz olarak ödeyebileceklerdir. Kampanyaya konu vade süresi banka tarafından belirlenmekte olup, Aydem Perakende’nin bu vade süresinde şirket olarak herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.