Magazin

Ablası Sevgi Salgın'ı kaybeden Fatih Ürek'i acılı gününde ünlü isimler yalnız bıraktı!

Ünlü şarkıcı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan “Gelinim Mutfakta” yarışmasının sunucusu Fatih Ürek dün ablası Sevgi Salgın’ı son yolculuğuna uğurlarken sanatçı dostlarının cenazeye katılmaması dikkat çekti.

“ANNE VE BABAMDAN SONRA EN BÜYÜĞÜMÜZDÜ”
Ünlü ismin ablası dün Şakirin Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Karacaahmet Aile Kabristanı’nda toprağa verildi. Ablasının ölümüyle yıkılan Ürek, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. Hürriyet’te yer alan habere göre: Cenazede açıklama yapan Ürek, “Anne ve babamdan sonra en büyüğümüzdü, şimdi üç kardeş kaldık. Allah kimseye hastalık vermesin çok zor bir durum.” dedi.

ACILI GÜNÜNDE YALNIZ KALDI
Ablasının ölüm haberini ve cenaze bilgilerini sosyal medya hesabından duyuran Fatih Ürek’in paylaşımına ünlü isimlerden taziye mesajları yağdı. Ürek’in paylaşımının altına Bengü, Buse Varol, Işıl Rençber, Seda Sayan, Özlem Yıldız, Işın Karaca, Pınar Altuğ, Demet Akalın, Alişan, Lara, Deniz Seki, Gonca Vuslateri ve Selen Görgüzel gibi ünlü isimler taziye yorumları yaptı. Sanat camiasının sevilen isimlerinin başında gelen Ürek, bu acılı gününde yalnız kaldı. Fatih Ürek’in sayısız ünlü arkadaşları, cenaze törenine katılmadı.

Bir yanıt yazın