Genel

ABD'de de kaybolan 2 yaşındaki çocuk 67 saattir aç ve susuz olarak bulundu!

ABD’nin Kentucky eyaletindeki Magoffin County’deki Pazar sabahı saat 07.30’da evinin bahçesinde oyun oynamak için çıkartılan 2 yaşındaki Kenneth Neil Howard kayboldu. 

KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNDÜLER

Babası onu aramaya gittiğinde, 2 yaşındaki çocuğun bahçede olmadığını görünce bir saatten fazla bir süre boyunca Kenneth’in ebeveynleri evin çevresini ve mülkü çevreleyen ormanı aradı. Aile, çocuğu bulunamayınca kaçırıldığını düşünerek polise haber verdi.

OPERASYON BAŞLATILDI

Kenneth’in evinden, 800 metre yarıçapı kapsayan bir operasyon başlatıldı. Polis, itfaiyeciler ve gönüllüler, atlar, drone’lar, tazılar, arazi araçları ve helikopterleri kullanarak küçük çocuğu aramaya başladı. Bölge 3 gün boyunca arandı.

AĞLAMA SESİ HAYATINI KURTARDI

Çarşamba öğleden sonra aramalar durdurulurken, itfaiyecilerin duyduğu ağlaması sesi aramaların yönünü değiştirdi. Kenneth Neil, eski bir madenin yanında, evinden sadece 500 metre uzakta bulundu. İki yaşındaki çocuk, açık alanda 3 gün yalnız kaldı. Bulunduğunda 67 saatte soğuğa, susuzluğa ve açlığa nasıl dayandığı anlaşılamadı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Batı Virginia’daki Cabell Huntington Hastanesine transfer edilen Kenneth’in durumunun istikrarlı olduğu ve hayatının tehlikede olmadığı açıklandı

Bir yanıt yazın