Ekonomi

A101 Market alışverişi yapanlar dikkat: Yarına kadar 45 TL hediye edilecek!

A101 Market müşterilerini sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Market zinciri yaptığı yazılı açıklama ile 30 Eylül’e kadar yani yarına kadar 45 TL hediye edileceğini bildirdi. Söz konusu kampanyadan, Masterpass’e kayıtlı CardFinans Mastercard ile Eylül sonuna kadar A101.com.tr veya A101 Kapıda uygulaması üzerinden alışveriş yapanlar faydalanabilecekler.

A101 Market kampanya duyurusunda bulundu. QNB Finansbank ile ortak kampanya düzenleyen market zinciri, 22 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında CardFinans Mastercard bireysel kredi kartları ile com.tr ve A101 Kapıda uygulaması üzerinden alışveriş yapanlara 45 TL’ye varan ParaPuan hediye edecek.

Kampanya detayları

Kartınızı QNB Mobil’de Kredi Kartları – Kart Ayarları menüsünden hemen kaydedebilirsiniz. QNB Mobil’i indirmek için: http://fnb.mn/qmobil ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar, kampanyaya dâhil değildir.

com, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ve QNB Finansbank banka kartlarıyla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.

A101 ve QNB Finansbank A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler A101’in 0850 808 2 101 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

Masterpass’e kayıtlı ve Mastercard logolu CardFinans bireysel kredi kartı ile www.a101.com.tr’de veya A101 Kapıda uygulaması üzerinden tek seferde yapılan ilk 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, ikinci 200 TL ve üzeri alışverişe 30 TL değerinde ParaPuan hediye edilecektir.

Kampanya 22.09.2021 – 30.09.2021 tarihleri arasında Masterpass’e kayıtlı CardFinans Mastercard bireysel kredi kartları ile com.trve A101 Kapıda uygulaması üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.

Kampanyaya katılım için herhangi bir ek şart yoktur. Koşullara uygun alışveriş yapılması durumunda ödül kazanılacaktır.

Kampanya A101 marketlerinde yapılan harcamalarda geçerli değildir, yalnızca com.trve A101 Kapıda uygulaması üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir.

Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 45 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 31 Ekim 2021’e kadar kullanılabilecektir.

Aynı gün yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.