Gündem

A101, BİM, ŞOK, Migros Market yarın saat kaçta kapanacak?

Corona virüsü vaka sayılarının artması nedeniyle marketlerin çalışma saatleri değişti. Bu nedenle vatandaşlar sıklıkla, “Marketler saat kaçta kapanıyor?” sorusunun cevabını araştırıyor. Peki, A101, BİM, ŞOK, Migros Market yarın saat kaçta kapanacak? İşte marketlerin hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri

Corona virüsü günlük vaka sayısı 60 bin üzerine çıktı. Artan vakalar nedeniyle ülkemizde yeni tedbir kararları alınıyor. Bu nedenle hafta içi sokağa çıkma kısıtlamasının saat 19:00’da başlamasına karar verildi. Hafta sonu ise tüm gün kısıtlama uygulanıyor. Kısıtlama saatleri market çalışma saatlerini de etkiledi. Peki, marketler hafta içi ve hafta sonu hangi saatler arasında çalışıyorlar?

Marketler hangi saatlerde faaliyet gösterecekler?

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri A101, BİM, ŞOK, Migros gibi zincir marketler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecekler. Öte yandan zincir marketler hafta içi de saat 10.00’da açılacak ve 18.00 saatlerinde kapanacak. Marketler faaliyet saatlerinde online siparişlerini teslim edebilecek.