Gündemİzmir Haberleri

90. İzmir Enternasyonal Fuarı Bugün Açıldı

İzmir Kültürpark’ta düzenlenen İzmir Enternasyonal fuarı Türkiye’nin köklü, en tanınmış ve en kapsamlı fuarı olarak anılmakta. Her yıl farklı kültürlere ev sahipliği İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl pandemi koşullarına rağmen salgın için tüm tedbirler alınarak bugün açıldı.  Bu yıl 90 yaşını kutlayan İzmir fuarı 12 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek.

Fuar, Tüm Salgın Tedbirleri Alınarak Açıldı

İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, T.C. Ticaret Bakanlığı himayesinde;  İzmir Uluslararası Fuar Alanı olan Kültürpark’ta bugün açıldı. Bu yıl 90.sı düzenlenen İzmir Enternasyonal fuarı tüm dünyayı saran covid-19  salgını nedeni ile, açık alanda yapılcak ve sınırlı sayıda ziyaretçi girişine izin verilerek yapılacak. Pandemi önlemleri uyarınca; maske, sosyal mesafe, her stantta dezenfektan bulunması ve kullanımı mecbur tutulacak ve tüm salgın tedbirleri alınacak.

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı fuarı İzmir Enternasyonal Fuarı ile, tüm yerli ve yabancı katılımcı firma ve ziyaretçiler için büyük bir ticari fırsat ve festival alanı olmaya pandemi koşullarına rağmen tüm tedbirle alınarak bugün kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuar Bilet Fiyatları?

Birçok etkinliğie ev shipliği yapacak fuarda Oyun festivali, çim konserleri, UCLG Kültür zirvesi, mogambo geceleri, açık hava tiyatrosu etkinlikleri, sinema festivalleri, yüz yüze sohbet etkinlikleri ve çocuk etkinlikleri gibi onlarca etkinlik düzenlenecek.  Bilet fiyatı tam giriş 5 TL öğrenciler için 3,5 TL olarak belirlenen fuarda salgın kapsamında tüm tedbirler alınacak.