EkonomiGenel

8 gün kaldı: İş Bankası müşterisi olup vergi ödeyenler dikkat!

31 Mayıs son tarih olarak duyurulan Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri için İş Bankası’ndan duyuru geldi! Bankanın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre İş Bankası kredi kartları ile 31 Mayıs’a kadar Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden yapılacak ödemeler faizsiz olmak üzere 2 veya 3 taksitle ödenebilecek…

Maximum Kart’ınızla Belediye vezneleri ve Belediyelere ait internet siteleri üzerinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’ni peşin olarak ödeyin, ödemenizin ardından vergi tutarınızı faizsiz olarak, İşCep’ten, isbank.com.tr internet şubesinden, Maximum Mobil ve Maximum İşyerim uygulamasından ise 2 veya 3 taksite bölme şansını yakalayın.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Kampanyaya dâhil olan kartlar şöyle açıklandı: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Genç), İş Bankası  Ticari Kredi Kartları.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ise şöyle: Maximum Business Aidatsız Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartlar, İş Bankası Vergi Kart, KGF Kredileri kapsamında tahsis edilen Ticari Kredi Kartları, İmece Kartlar, Bayi Kartlar, Bankamatik kartlar kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1 Mart-31 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Ücretsiz taksitlendirme işleminizi, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemenizi kredi kartı dönem içi hareketleriniz arasında gördüğünüz tarihten itibaren kredi kartınızın hesap kesimine kadar gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Kredi kartı hesap kesiminiz gerçekleştikten sonra taksitlendirme yapılamamaktadır.

Sanal kartınızla veya ek kartlarınızla yaptığınız Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerinizi de ücretsiz olarak taksitlendirebilirsiniz. İptal edilen Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri taksitlendirilememektedir.

Taksitlendirme işlemini gerçekleştirdikten sonra hesap kesim tarihinizi değiştirmeniz mümkün olmayacaktır.