İzmir Haberleri

8 Ağustos 2022 İzmir Su Kesintisi Mahalle Mahalle Liste! İzmir Su Kesintileri Listesi

İzmir’in su altyapısında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiren İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), bu çalışmaların ortaya çıkardığı su kesintilerine ilişkin bilgilendirmeyi bugün de resmi web sitesi aracılığıyla İzmirliler ile paylaşmış bulunuyor.

İZSU, BUGÜN 8 İLÇE 23 MAHALLEDE SU KESİNTİSİNE GİDİYOR 

Gerçekleştirilen onarım çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerine ilişkin gerekli bilgilendirmeyi bugün için de gerçekleştirmiş olan İZSU, bugün İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinden Bergama ilçesi Fatih mahallesi; Bornova ilçesi Kemalpaşa ve Atatürk mahalleleri; Buca ilçesi Adatepe mahallesi; Foça ilçesi Cumhuriyet mahallesi; Kınık ilçesi Türkcedit, Yukarı, Aşağı, Fatih ve Osmaniye mahalleleri; Konak ilçesi 26 Ağustos, Yavuz Selim, Ulubatlı, Zeybek, Huzur, Mehmet Akif, Umurbey ve Ege mahalleleri; Ödemiş ilçesi Yeniköy mahallesi; Urla ilçesi İçmeler, Sıra ve Camiatik mahalleleri ile civarının etkileneceğini bildirmiş bulunuyor.

KESİNTİLER FARKLI SAATLERDE SON BULUYOR

Yaşanan arıza onarımı çalışmaları kapsamında ortaya çıkan su kesintilerinin tam bir süresini düzenli olarak İzmirliler ile paylaşan İZSU, gerçekleştirilen çalışmaların mağduriyet yaratmaması adına çalışmaları öncesinde bilgi vermeye özen gösteriyor. Buna göre, 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü İzmir’in Bergama, Bornova, Buca, Foça, Kınık, Konak, Ödemiş ve Urla ilçesindeki su kesintileri farklı saatlerde son bulmakla birlikte en geç saat 17.30’da sona eriyor.

BAKIM ÇALIŞMASI GÖRÜNMÜYOR

İzmir’de gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında İZSU, yalnızca onarım amaçlı çalışmalar gerçekleştirmiyor. Aynı zamanda bakım çalışmaları da gerçekleştiren İZSU, İzmirlilere daha sağlıklı bir su sağlayabilmek adına sık sık bakım çalışmalarını yapıyor. Bu çalışmaları esnasında da su kesintileri uygulamasına giden İZSU, bakım çalışmalarının su kesintileri yaratacağı bölgeleri de çalışmalarından önce İzmirliler ile paylaşıyor. Ancak, 8 Ağustos 2022 Pazartesi günü için İZSU’nun gerçekleştirmeyi planladığı bir bakım çalışması bulunmuyor.