GündemSağlık

7 Eylül Türkiye Koronavirüs tablosu açıklandı!

Sağlık Bakanlığı 7 Eylül koronavirüs tablosunu açıkladı. Sağlık Bakanı Koca en çok vaka görülen ili açıkladı. Peki 7 Eylül bugün Türkiye'de koronavirüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu?

Sağlık Bakanlığı koronavirüs vaka tablosu açıklayarak vaka sayısı ve ölü sayıları açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir açıklama yaparak en çok vaka görülen ilin Ankara olduğunu söyledi.

Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde. Türkiye’de Sağlık Bakanlığı her gün koronavirüs tablosu yayımlayarak, test, vaka, iyileşen hasta ve ölü sayılarını vatandaşla paylaşıyor. Koronavirüs tablosu ile ilgili detaylar haberimizin içinde. Peki 7 Eylül’de Türkiye’de koronavirüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu?

KOCA: EN ÇOK VAKA ANKARA’DA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter’dan yaptığı açıklamada en çok vaka görülen ilin başkent Ankara olduğunu ifade ederek, “Günlük en çok hasta görülen ilimiz Ankara. Türkiye genelinde son bir haftada zatürre oranı artan ilimiz olmadı. Ağır hasta sayısı ise halen yükselmeye devam ediyor. Birlikte tedbirlere uyarsak sonunda yenilen virüs olacak” dedi.

KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR?