Kamu

60 ay vadeyle arsa sahibi olmak isteyenler için TOKİ duyurdu: 6 Temmuz saat 10.30’da başlıyor!

Konut sahibi olmak isteyenler arsa satışlarını da araştırıyor. TOKİ 60 ay vade ile ev sahibi olmak isteyenler için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, 9 ilde 187 arsanın açık arttırma ile satılacağı bildirildi. 6 Temmuz 20121 Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek açık arttırmaya katılacak olan vatandaşlar yüzde 25 peşinat, 60 ay vadeyle arsa sahibi olabilecekler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Elazığ, İstanbul, İzmir ve Uşak’ta bulunan 187 arsayı satışa açık artırma yöntemi ile satışa sınacağını duyurdu. Satışa sunulan arsalar arasında, Adana Sarıçam’da konut alanı, Aksaray Merkez’de ticaret alanı, Antalya’da konut, Elazığ’da konut, İstanbul’da ticaret, İzmir’de turizm tesis alanı ve Uşak’ta konut alanları bulunuyor.

Açık arttırma nasıl yapılacak?

Vatandaşlar satışa sunulan arsa ile ilgili olarak e 444 86 54 numaralı telefondan alınacak. – Açık artırma toplantısı, Bilkent Otel/Ankara ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası Halkalı/İSTANBUL ve www.emlakyonetim.com.tr’den internet bağlantıları ile 06/07/2021 Salı günü yapılacaktır. Teklifler toplantı sırasında açık teklif alma (açık artırma) yöntemiyle alınacaktır