Gündemİzmir Haberleri

6 Şubat 2023 İzmir’de okullar tatil olacak mı? İlkokul ve liseler tatil olacak mı?

Türkiye’de binlerce öğrenci için ara tatilde sona gelindi. Karnelerini alan öğrenciler şimdi ikinci dönem heyecanı yaşıyor. Ancak hava durumunda yaşanan gelişmeler tatilin uzayıp uzamayacağı konusunu gündeme getirdi. Peki, 6 Şubat 2023 İzmir’de okullar tatil olacak mı? İlkokul ve liseler tatil olacak mı?

Binlerce öğrenci için ara tatil 6 Şubat 2023 tarihinde sona erecek. Ancak son bilgilere göre, birçok ile hava durumu uyarısı yapılıyor. Son olarak, Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabında “İstanbul bugün yağmurlu, akşam yağış yok. Öğlen saatlerinde yüksekler karla karışık yağmurlu. Sıcaklık 8 derece. Pazar evinizde oturun kar var. Sömestre tatiline pazartesiyi de katsak iyi olur. Pazar pazartesi salı Anadolu’da da kar var. Bu günlerde kıyılar hariç yerde kar örtüsü artar.” İfadelerini kullandı. Bu durum okul tatilinin uzayıp uzamayacağı konusunun merak edilmesine neden oldu.

6 Şubat’ta okullar tatil olacak mı?

İzmir’de 6 Şubat tarihinde okulların tatil olacağına ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Bu nedenle ilkokul ve lise öğrencilerinin 6 Şubat tarihinde okullara devam etmesi bekleniyor.