Ekonomi

6 Ay Geri Ödemesiz 10 Bin Lira Kredi ! 36 Ay Vade İmkanı

Halkbank tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada maaş alan emekli ve bordro24 müşterileri ile bankanın BES müşterilerinin seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamaları için kredi desteği verileceği belirtildi. Bu bağlamda 10 bin lira kredi veriliyor ve 36 ay vade imkanında 6 ay geri ödemesiz dönem bulunmaktadır.

Halkbank tarafından resmi bir açıklama yapılarak tatil destek paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapılacak olan tatil alışverişinde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız taksit imkanı sağlanabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada anlaşmalı seyahat acentelerinden yapılacak olan tatil paketi satın alım işlemlerinde konaklama bedeli azami 8 bin lira olmak üzere toplam 10 bin liraya kadar 6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli kredi verilebileceği de vurgulandı.

AZAMİ 10 BİN LİRA KREDİ

Konu ile ilgili olarak Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır. Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Bankamız tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.” ifadeleri kullanıldı. Bununla birlikte ETS Tur, Jolly Tur, Setur, Tatilbudur ile anlaşma sağlandığı belirtilen açıklamada kredi asgari tutarının 2 bin 500 lira olduğu, en fazla 10 bin liraya kadar tatil destek kredisi kullanılabileceği vurgulandı.

ANLAŞMALI FİRMALAR

Tatil Destek Paraf Kampanyasına ilişkin de yani açıklamalar yayımlandı. Tatil destek paketiyle paraf kart kullanıcılarının 3 ay ödemesiz 15 ay vade ile tatil kredisi kullanabileceğine yer verilen açıklamada, kampanyaya dahil firmalar da şu şekilde belirtildi:

“Ets, Gezinomi, Jolly, TatilBudur, Tatilsepeti, Touristica ,Pronto Tour, YKM Turizm ve ParaflyTravel”