Ekonomi

51 bin, 92 bin, 133 bin! Bu araçlar icradan satılıyor!

İcradan satılık araçlar araba sahibi olmak isteyenler tarafından hep merak edilen konular arasında yer alıyor. Kamu ve özel bankalar zaman zaman icradan araç satışlarına çıkıyorlar. Vakıfbank Haziran ayı içerisinde yeni araç ilanları yayınladı. Kamu bankası tarafından yayınlanan ilanda satışların 51 bin, 92 bin, 133 bin TL olarak gerçekleştiği bildirildi.

Vakıfbank ihale yoluyla araç satışı gerçekleştiriyor. Kamu Bankası Haziran ayı için yeni ilanlar yayınladı. Güncel listede satışların 51 bin, 92 bin, 133 bin TL’den başlamak üzere araç satış ilanları yer aldı.

Nasıl Başvurulur?

Araçlara teklif verebilmek için en yakın VakıfBank Şubesi’ne başvurulması, aracın muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak Araç Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir. ,

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

Araç Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak aşağıdaki belgelerin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir: Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi. Tüzel kişiler için; Araç Satış Şartnamesi’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi fotokopisi ve vergi levhası.

Nasıl Teklif Verilir?

Şubemiz tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve e-posta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.