EkonomiKamu

5 gün içinde market alışverişine gidecekseniz dikkat: Duyuru yapıldı!

Ziraat Bankası Yunus Marketler’de 60 TL Bankkart Lira vereceğini kampanya başlatarak müşterilerine duyurdu. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden Bankkart ile Yunus Marketler’de Bankkart POS ‘undan tek seferde yapılacak her 250 TL ve üzeri alışverişe 20 TL , toplamda 60 TL Bankkart Lira verileceğini duyurdu. Peki kampanyadan nasıl yararlanabiliriz? İşte detaylar… Kampanyanın ise 5 gün içinde biteceği açıklandı.

Kampanya Koşulları:

Kampanya 5 Mayıs- 5 Haziran 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya YUNUS yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır. SMS gönderimlerinin Bankamızda kayıtlı cep telefonu numarasından yapılması gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 10 Haziran 2022 tarihinde yüklenecek olup, 30 Haziran 2022 tarihine kadar sadece Yunus Marketler’de kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 60 TL’dir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişler kampanyaya dahildir.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Yunus Marketler kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya durdurma hakkını saklı tutar.