Kütahya Haberleri

4 yaşındaki çocuk, yanarak can verdi!

Kütahya'da, bir apartmanda çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya’da kahreden ölüm! Gediz ilçesinde çıkan apartman yangınında anne kurtarılırken 4 yaşındaki Yakup’un cansız bedenine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre; yangın, saat 19.30 sıralarında Uluoymak Mahallesi’ndeki apartmanın 5’inci katında çıktı. Bayram Günay’a ait evde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, hızla büyüyerek tüm evi sardı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına çevre itfaiyeleri müdahale edildi, 3 saatlik çabanın ardından söndürüldü.

4 YAŞINDAKİ YAKUP YANGINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yangında, evde annesi Şermin Günay ile birlikte olan Yakup Sabri Günay’a güçlükle ulaşılabildi. Anne Şermin Günay sağ olarak kurtarılırken, oğlu 4 yaşındalki Yakup Sabri Günay’ın ise cansız bedenine ulaşıldı. Ayrıca, binadan yatalak bir hasta yara almadan kurtarılırken, apartmanda yaşayanların hepsi tahliye edildi.

SAĞLIK PERSONELİ DE TEDAVİ EDİLDİ

Minik Yakup Sabri Günay’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gediz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Söndürme çalışmalarında dumandan etkilenen 2 sağlık personeli de ayakta tedavi edildi. Kütahya Valisi Ali Çelik ve İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.