İzmir Haberleri

4 Eylül İzmir su kesintileri! Hangi ilçelerde su yok?

4 Eylül 2020, İzmir'de su kesintisi olacak ilçeler nereler?

İzmir’de son zamanlarda yaşanan bir dizi su kesintilerinden dolayı vatandaşlar mağdur olurken, İZSU İzmir’de yaşanacak olan su kesintilerinin listesini yayımladı. Özellikle Karabağlar’da bugün bir dizi su kesintisi meydana gelecek.

İzmir’de yaşanan su kesintileri sonrası İZSU, planlı ve düzensiz yaşanacak su kesintilerinin listesi yayınlandı. İZSU son dönemde artan su kesintlerinin arıza kaynaklı olduğunu, İzmir’in su sıkıntısının olmadığını açıkladı.

Bugün birçok ilçede ve mahallede kademeli olarak su kesintisi meydana gelecek. 04.09.2020 Tarihinde Karabağlar’da İZSU tarafından arıza kaynaklı düzensiz sular kesilecek. İzmir’in merkez ilçelerinden olan Karabağlar’da bulunan Sevgi ve Bozyaka mahallelerinde 4 Eylül 2020’de sabah 07.00 ile 10.00 arasında yaklaşık 3 saat su kesintisi olacak. Ana boru arızasından kaynaklanan arıza nedeniyle 4610 sokağa bir süre su verilemeyecek. Su kesintisi yoğunluğu nedeniyle İzmirli vatandaşlar mağdur olurken, birçok kişi arama motorlarından “İzmir’de su kesintisi” cümlesini aramaya başladı. Karabağlar’da yaşanacak su kesintilerini İZSU 3 aylık planlarla açıklarken düzensiz su kestilerinin de olacağını açıklandı.