Kamu

356 büro memuru alımı için ilan verildi! Başvuru için tıklayınız

Devlet kurumları ve özel şirketler 2020 personel ihtiyaçlarını gidermek üzere alım ilanları yayınlıyorlar. Bu kapsamda özel şirketler boş kadroları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alım ilanı yayınlıyorlar. Bu kapsamda özel şirketler tarafından 356 büro memuru kadrosu için ilan yayınlandı. İlanlara başvuru için detaylar haberimizde…

İş arayan ve büro memuru olarak çalışmak isteyen vatandaşlar iş arama sitelerinde ilan araştırmaları yapıyorlar. İŞKUR işsiz vatandaşları sevindirecek olan haberi verdi. Özel şirketler tarafından 356 büro memuru alımı yapılacak. Farklı illerde ve farklı şirketler için yapılacak alımlara en az ilkokul ve lise mezunları başvurularını yapabilecekler. İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurularda her şirket özel başvuru şartlarının sağlanmasını istiyor. Peki, büro memuru olmak için genel başvuru şartları nelerdir?

Büro memuru genel başvuru şartları:

İlanlara başvuru yapacak olan adayların pozisyonlara göre belirlenen özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ancak adayların genel şartlara da haiz olması gerekiyor. İşte adaylarda aranan genel şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Türkiye İş Kurumu ‘na kayıtlı olmak,

Büro içindeki araç ve gereçleri kullanabilecek,

Telefondan randevuları ayarlayabilecek , planlayabilecek

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak.

Ekip çalışmasına uygun ve uyumlu,

Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren

Büro memuru ilanlarını görmek ve başvuru yapmak için tıklayınız.