Ekonomi

350 TL üzerinde akaryakıt alan vatandaşlara duyuru yapıldı!

350 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan vatandaşları ilgilendiriyor. Duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 31 Aralık 2022 tarihlerine kadar şartları sağlayanlara VakıfBank 60 TL Worldpuan hediye edecek.

Vakıfbank araç sahibi müşterileri için duyuruda bulundu. İnternet sitesi üzerinden açıklamada bulunan banka, 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında kampanyaya katılanlara 60 TL Worldpuan hediye edileceğini bildirdi.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


VakıfBank Worldcard ile 1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 350 TL ve üzeri alışverişe 60 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 60 TL Worldpuan kazanabilir.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 6 Ocak 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır.

Worldpuan’ların son kullanım tarihi 21 Ocak 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 22 Ocak 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.