Ekonomi

31 Ocak’a kadar başvurun: Aracı olanlara duyuruldu!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden aracı olanlara önemli duyuru yaptı. Çeşitli kampanyaları internet sitesi üzerinden duyuran devlet bankası Ziraat’ten 31 Ocak 2022 tarihine kadar geçerli olmak üzere bir kampanya seçeneği geldi.

Ziraat Bankası’ndan alınan bilgilere göre 31 Ocak 2022 tarihine kadar Ziraat Banka kartıyla yapılacak Araç Bakım ve Lastik sektörü alışverişlerde olan tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri 6-10 taksitli işlemlerde +2 taksit fırsatı sunuluyor. 1 Kasım’da başlayan kampanyanın bitiş tarihi ise 31 Ocak olarak belirlendi. Peki kampanyaya nasıl katılabiliriz? İşte kampanyaya katılım şartları…

ZİRAAT BANKASI DUYURDU

Araç Bakım ve Lastik sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri 6-7-8-9-10 taksitli işlemlerde +2 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri 6-10 taksit arası işlemlerde seçmeli olarak +2 taksit fırsatı sunulmaktadır.
Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliğiyle Bankkart yetkili üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 1.000 TL ve üzeri 6-10 taksit arası işlemlerde geçerlidir.
Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecektir.
Kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.
Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen +taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmamaktadır.
Taksit sayısının toplamı BDDK tarafından ilgili sektör için belirlenen yasal sınırı aşamayacaktır.
Bireysel ve ticari kartlar için uygulanan azami taksit sayısı BDDK kurallarına göre farklılık gösterebilmektedir.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir.