Gündem

31 Ocak 2020- Günlük Burç Yorumunuz Size Ne Söylüyor?

“31 Ocak günlük burç yorumunuz size bugün ne söylüyor? İngiliz Astrolog 31 Ocak günlük burç yorumlarınızı açıkladı. Aşk, ve maddi durumlarınızda neler olacak? Bugün hangi burcu neler bekliyor? Bugün hangi burçlar için gün iyi geçecek? 31 Ocak günlük burç yorumlarına göre hangi burç nasıl davranmalı ve nelere dikkat etmeli? Başak burcu 31 Ocak yorumu ne söylüyor? İkizler burcunu 31 Ocak günü neler bekliyor? Yükselen burcunuza göz atmayı da unutmayın. İşte günlük burç yorumlarınız… “

Koç Burcu- (21 Mart- 20 Nisan)

Başarılı bir güne merhaba diyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Maddi konular ön planda olacak. Elinizi attığınız yerden kazançla çıkacaksınız. Duygusal konularda biraz bencil olabilirsiniz. Eğer bencilliği bir tarafa bırakıp, haklı olmaya çalışmazsanız ilişkileriniz daha az zarar görür.

Boğa Burcu- (21 Nisan- 21 Mayıs)

Planlı ve sıkı çalışmalarınızın sonuçlarını almaya başlayacaksınız. Ne istediğinizi bilir ve üzerine giderseniz başarı kaçınılmaz. Yalnızlar sürpriz tanışmalara hazırlıklı olun. Aşkla ilgili kaygılarınızı bir kenara bırakırsanız hak ettiğiniz mutluluğu yakalayacaksınız.

İkizler Burcu- (22 Mayıs- 21 Haziran)

İşlerinizi ertelememeye özen göstermeniz bir gündesiniz. Çünkü sonrasında daha zor durumlarda kalabilirsiniz. Evet, çok yoruldunuz ama ha gayret. Hak ettiğinizi almaya az kaldı. Bugün ailenizle olan ilişkinizde sıra dışı şeyler duyabilirsiniz. Hayata farklı yaklaştığınız için günah keçisi olmamaya çalışın.

Yengeç Burcu- (22 Haziran- 23 Temmuz)

Bugünlerde etrafınızdaki insanlarla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda sizi yoran insanlardan uzaklaşma isteği duyabilirsiniz. Gökyüzü sizi insanlarla sınıyor. Ama bunun güzel bir tarafı da var. Sosyal çevrenizden uzaklaşmanız partnerinizle yakınlaşmanıza imkan tanıyacak.

Aslan Burcu- (24 Temmuz- 21 Ağustos)

Sizin dışınızda oluşan olaylar bugün sizi biraz üzecek. İş yerinizde de gergin bir gün yaşayabilirsiniz. Ama şansınız maddi yönden yüzünüze gülecek. Beklemediğiniz bir para haberi alabilir, iş arıyorsanız çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu- (22 Ağustos- 23 Eylül)

Bugün gözler üzerinizde. Kötü niyetli insanlara karşı tedbirli olmanızda fayda var. Destek istemekten çekinmeyin zaten aradığınız desteği kolayca bulacaksınız. Bugün işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bazen geriye çekilip, sessiz kalmak en iyisidir. Kendinize zaman ayırın.

Terazi Burcu- (24 Eylül- 23 Ekim)

Bugün iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz ama fazla takılmayacaksınız çünkü geri kalan her şey mükemmel. Yeni insanlar, yeni görüşmeler, yeni yakınlaşmalar söz konusu. İnadınızın bugün işe yaradığını fark edeceksiniz. Çünkü inat ettiğiniz konuda çok güzel haberler alacaksınız.

Akrep Burcu- (24 Ekim- 23 Kasım)

Özel hayatınız bugüne damgasını vuracak sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Öğlene kadar alacağınız bir haber gününüze neşe katacak. Bu neşeyle işinizde de başarılar peşi sıra gelecek. Günün tek olumsuzluğu kıskanç yapınız. Kıskançlığınız başınızı ağrıtabilir.

Yay Burcu- (24 Kasım- 22 Aralık)

Enerjiniz nihayet yerine geliyor. Yerinde duramayan bir burç olarak son günlerde fazla tembellik yaptınız. Yeniden çalışmaya başlamak size iyi gelecek. Duygusal konularda aynı enerjiyi bulamayabilirsiniz. Olayları istediğiniz gibi yorumladığınız için yanılmanız kaçınılmaz. Karşınızdakine de söz hakkı tanıyın.

Oğlak Burcu- (23 Aralık- 20 Ocak)

Önemli kararlar günü sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Doğru kararı vermekte zorlanacaksınız. Aileniz her zamanki gibi yanınızda olacak. Fikirlerini alın. Her şeyi tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz.

Kova Burcu- (21 Ocak- 19 Şubat)

Sağlığınız özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızı her şeyin önüne koymanız hem sevdiklerinizi hem de sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırın. Gökyüzü aşk hayatınızda sürprizler hazırlıyor. Hazırlıklı olun.

Balık Burcu- (20 Şubat- 20 Mart)

Ulu orta konuşmamanız gereken bir gündesiniz. Canınız bir hayli sıkılabilir. Duygusal yaklaşımların size zarar verdiğini artık anlamanız ve biraz da mantığınızla hareket etmeyi öğrenmeniz gerekiyor. İlişkisi olan Balık ve yükselen Balıkları hoş sürprizler bekliyor.

Bir yanıt yazın