EkonomiKamu

31 Mart’a kadar geçerli: Başvuran ilk 5 bin kişiden olanlara 5 bin TL verilecek!

İNG 31 Mart’a kadar duyurdu. İNG müşterisi olan vatandaşlara 5 bin TL faizsiz masrafsız kredi verilecek. İhtiyaç kredisini ING’ye hoş geldin kampanyası ile sahip olabilirsiniz. Peki 5 bin TL faizsiz masrafsız ihtiyaç kredisi nasıl alınacak? Şartları neler? İşte detaylar

5.000 TL’ye kadar 3-6 ay vadede faizsiz, 10.000 TL’ye kadar 3-12 ay vadede %0,99 faiz oranı fırsatıyla sigortalı ihtiyaç kredisinde siz de ilk 5000 kişiden biri olun bu fırsatı kaçırmayın!

İNG HOŞ GELDİN KAMPANYASI ŞARTLARI

İlk kez ING müşterisi olan 5.000 TL’ye kadar 3-6 ay vadede faizsiz, 10.000 TL’ye kadar 3-12 ay vadede %0,99 faiz oranı fırsatıyla ilk 5000 kişi kampanyadan yararlanabilir.
Yeni müşterilerimiz dijital kanallardan başlatılan başvurularında müşteri olma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kredi kullanmaları durumunda bu kampanyadan yararlanabilirler.
Bu kampanya haricinde yeni müşteriler için 3-36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları %1,74 ile %3,39 arasında olacak şekilde belirlenmiştir ve ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.
Yeni müşteri ihtiyaç kredisi kampanya faiz oranları sadece Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olur. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) alınır.
Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni ING’li olacak müşterilerimiz, ing.com.tr “Hemen Başvur” adımından, kredi başvuru formunu tamamlamanızın ardından ING Mobil’den müşteri temsilcimiz ile görüşerek kimliğinizi teyit edebilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Bu işlem için yeni kimlik kartınızın bulunması gerekir.
Yeni müşteri kampanyalarımızdan, 31 Mart 2022’ye kadar yararlanabilirsiniz.
ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.