Kamu

31 Aralık’ta SGK açık olacak mı? Açıklama yapıldı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 31 Aralık’ta açık olacak mı? sorularını vatandaşlar merakla araştırmaya başlamaasının üzerine Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’dan açıklama geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile ilgili yapılan açıklamada EYT’lilerin başvuruları hakkında da duyuru yapıldı.

SGK YILBAŞINDA AÇIK MI?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından, EYT borçlanma başvurularıyla ilgili açıklama yapıldı. SGK yaptığı açıklamayla EYT’liler için başvuruların cumartesi günü de yapılacağını açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurulundan yapılan açıklama şu şekilde:

“Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimize yapılan borçlanma başvurularının yoğunluğu göz önünde bulundurularak vatandaşlarımızın borçlanma başvurularının alınması adına tüm Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerimiz ve Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz 31/12/2022 günü (Cumartesi) 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecektir.” ifadelerine yer verildi.

SGK SAAT KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR?

Türkiye genelinde SGK’lar saat 08.30’da müşterilerine hizmet vermeye başlar. SGK çalışanları 12:00 ile saat 13.00 saatleri arasında öğle molası vermektedir. SGK vatandaşlar için saat 17:00’a kadar açıktır. SGK Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalışmaktadır.