İzmir Haberleri

30 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında uygulanan şebeke iyileştirme ve bakım çalışmaları İzmir’de de gerçekleştiriliyor. Her bölgedeki çalışmayı bölgenin elektrik dağıtım şirketi üstlenirken; İzmir’deki çalışmaları GDZ Elektrik isimli özel elektrik dağıtım şirketi yapıyor. Planlı olarak devreye soktuğu elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında kısa süreli elektrik kesintileri uygulamasına gidebilen GDZ Elektrik, bu durumlarda çalışmalarından önce İzmirlileri bilgilendiriyor.

GDZ ELEKTRİK, 30 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Elektrik altyapısında gerçekleştirilen şebeke bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında tedbir amaçlı uygulanan elektrik kesintilerine ilişkin an ve an İzmirlileri bilgilendiren GDZ Elektrik, bilgilendirmeyi herkese açık hizmet veren resmi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştiriyor. Gerçekleştirdiği bu bilgilendirme kapsamında elektrik kesintilerinin ortaya çıkacağı ilçeleri ve bölgeleri tek tek sıralayan GDZ Elektrik, aynı zamanda kesintilerden önce bölgedeki abonelerine kısa mesaj ile de bilgi vermeyi ihmal etmiyor. 30 Eylül 2022 Cuma günü için de bir bilgilendirme gerçekleştirmiş olan GDZ Elektrik, İzmir ilinin 11 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağını kamuoyuna aktarmış bulunuyor. GDZ Elektrik’in açıklamasına göre, elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise; Aliağa, Bayraklı, Buca, Çeşme, Çiğli, Karaburun, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Ödemiş ve Urla ilçeleri olarak biliniyor.

GDZ ELEKTRİK, 30 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Yaşanan elektrik kesintilerinin ortaya çıkaracağı süreyi muhakkak duyuruları içerisinde İzmirlilere bildiren GDZ Elektrik, konuyla ilgili o bölgede yaşayan vatandaşlardan önlem almasını istiyor. Bu kapsamda 30 eylül 2022 Cuma günü Aliağa, Bayraklı, Buca, Çeşme, Çiğli, Karaburun, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Ödemiş ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin bölgeye göre değişiklik göstermekle birlikte, saat 09.00 ile 18.00 arasında seyretmesi bekleniyor.