Gündem

3 yaşındaki çocuğu üvey babası boğarak öldürdü!

Kayseri'de korkunç bir olay yaşandı. Harun S. isimli şahıs nikahsız yaşadığı Emel Öner'in 3 yşındaki oğlu Alperen Ekinci'yi boğarak öldürdü. Küçük Alperen'i öldürdükten sonra gömen Harun S. kaçtı. Ekipler anne Emel Öner'i gözaltına alırken Harun S. için arama çalışmaları başlattı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Emel Öner ile 2 yıldır nikahsız yaşayan Harun S. isimli şahıs, Emel Öner’in 3 yaşındaki oğlu Alperen Ekinci’yi boğarak öldürdü.

CANİ ADAM KAÇTI

Küçük çocuğu boğarak öldürdükten sonra evin karşısındaki mezarlığa gömen Harun S. kaçtı. Çocuğun kayıp olduğu ihbarını alan polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde anne Emel Öner, nikahsız yaşadığı Harun S, tarafından boğularak öldürüldüğünü söyleyerek gözyaşı döktü. Dün gece polis ekipleri evde ve evin bahçesinde küçük Alperen’in cesedini aradı ancak küçük çocuğun cesedi evin karşısındaki mezarlıkta bulundu.

ANNE GÖZALTINA ALINDI

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemeler sonrasında eve şerit çekilirken, anne Emel Öner emniyette ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Firarda olan üvey baba Harun S.’nin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.