EkonomiGündem

3 Kat duyurusu: Akaryakıt alacak olan vatandaşlar dikkat!

Binlerce vatandaş zaman zaman akaryakıt alımlarını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre, Öde-Geç ile yakıt alımlarında 3kat Positive Puan hediye edilecek.

Petrol Ofisi akaryakıt kampanyası duyurusunda bulundu. Yapılan duyuruda, Öde-Geç sistemi kullanılarak yapılacak akaryakıt alımlarında 3kat Positive Puan hediye edileceği bildirildi. Kampanya için son tarih 31 Mart 2023 olarak açıklandı.

Kampanya koşulları ise şöyle açıklandı:

Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkında sahiptir.

Öde-Geç ile yakıt alımlarında 3kat Positive Puan kampanyasından faydalanmak için mobil uygulama ya da www.petrolofisi.com.tr adresinden kaydettiğiniz Positive Card’ınız ile internet alışverişlerine açık olan kredi kartınızı eşleştirmeniz ve yakıt alım işlemini Öde-Geç Sistemini kullanarak gerçekleştirmeniz gerekir.

Kampanya Öde-Geç üyesi kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan yakıt alımlarında geçerlidir.

Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı istasyondan yapılacak ilk işlem kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Kampanya kapsamında bir kullanıcı en fazla 1.500 ek Positive Puan kazanabilir. 100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir. Kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve 15.04.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir.