Ekonomi

3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi kampanyası! Ödemeler Mart ayında başlıyor

Akbank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kampanya kapsamında kredi kullanıldığıdna ödemelerin Mart ayında başlayacağı ifade edildi. Bu kredi başvurusunun online veya banka şubeleri üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

Banka tarfaından yapılan açıklamada başvuruların Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanılabileceği veya gerekli belgeler ile banka şubeleri üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

KREDİNİN DETAYLARI

Akbank 3 ay ertelemeli kredi için şubelerden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den başvuru yapılabilir, erteleme dahil kredinin vadesinin 36 ay olduğu belirtildi ve ilk ödemenin en fazla 92 gün ertelenebileceği 3 ay ertelemeli şekilde kredinin vadesinin 33 ay olduğu ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edileceği bir sonraki aydan itibaren taksit ödemelerinin başlayacağı vurgulandı.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek hesaplama kapsamında 50 bin lira kredi kullanıldığında 36 ay vade ve yüzde 1,69 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1970 lira oluyor.

BAŞVURU BELGELERİ

Akbank şubesi üzerinden başvuru yapacak olan vatandaşlar ise şu belgeler ile başvuru yapacaklardır:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi ***(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

FAİZ ORANLARI

Faiz oranları ise şöyle oldu:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.