İzmir Haberleri

29 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir’in elektrik altyapısında bir yılı aşkın süredir şebeke iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren GDZ Elektrik, olası elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek adına şebeke çalışmalarına hız verdi. Bu çalışmaların eylül son haftasında da devam edeceğini duyuran GDZ Elektrik, çalışmalar esnasında uyguladığı kısa süreli elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeleri tek tek açıkladı. Öte yandan bu açıklamanın ardından GDZ Elektrik’in bugün İzmir’de gerçekleştireceği elektrik altyapısı iyileştirme çalışmaları kapsamında 9 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi.

GDZ ELEKTRİK, 29 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

İzmir’in her yerinde planlı bir şekilde devam eden elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında ortaya çıkan kısa süreli elektrik kesintileri hakkında bilgilendirme gerçekleştirmeyi sürdüren GDZ Elektrik, her gün olduğu gibi bugünkü bilgilendirmeyi de kendi web sitesi üzerinden yaptı. Bu sayede kamuoyuna elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeleri tek tek açıklayan GDZ Elektrik, bu bölgelerde yaşayan İzmirlilerden elektrik kesintilerine karşı önlem almasını talep etti. GDZ Elektrik’in bilgilendirmesi doğrultusunda, 29 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir ilinin 9 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanacağı öğrenildi. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise GDZ Elektrik tarafından; Aliağa, Bayraklı, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Karaburun, Karşıyaka ve Kiraz ilçeleri olarak duyuruldu.

GDZ ELEKTRİK, 29 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de devam eden elektrik altyapısı çalışmalarının ortaya çıkardığı elektrik kesintileri ile ilgili gerçekleştirdiği bilgilendirmeler aracılığıyla tüm detayları İzmirlilere bildiren GDZ Elektrik, elektrik çalışmalarının ne zaman sona ereceğini de İzmirliler için duyuruları içerisine ekledi. Bu bağlamda, 29 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir ilinin Aliağa, Bayraklı, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Karaburun, Karşıyaka ve Kiraz ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin bölgeye göre değişmekle birlikte en geç 17.30’a kadar devam edeceği öğrenildi.