Ekonomi

28 Şubat’a kadar müşteri olana 10 Bin TL verilecek: Dev banka duyurdu!

Banka yaptığı açıklama ile nakit ihtiyacı olanlara duyuruda bulundu. Söz konusu açıklamada, 1 – 28 Şubat tarihleri arasında başvuru yapanlara 10 Bin TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans verileceği bildirildi.

Yapı Kredi Bankası 2023 yılı kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan kampanya açıklamasında, Yapı Kredi Mobil’i indirerek müşteri olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı verileceği bildirildi.

Kampanya koşulları ise şöyle açıklandı:

Kampanyadan 1 – 28 Şubat tarihleri arasında Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.

Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunup, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.

Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 15 Mart 2023’e kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10.000 TL’dir ve 6 aya varan vade için geçerlidir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart’a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi veya ATM üzerinden yararlanılabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir.

Yapı Kredi, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.