EkonomiGündem

28 Şubat Tarihine Kadar Devam Edecek! Akaryakıt Alışverişi Yapacaklara Duyuru Yapıldı

Akaryakıt satın alacak vatandaşlara açıklama yapıldı. Aracına benzin ve motorin satın alacak vatandaşlara açıklama yapıldı. Akaryakıt satın alımlarında kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlara  Vakıfbank kampanyasını duyurdu.

Vakıfbank resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre: VakıfBank Worldcard ile 1-28 Şubat 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 175 TL ve üzeri alışverişe 35 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 35 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 175 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, sanal kartlar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order ve e-ticaret alışverişi, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 7 Mart 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 22 Mart 2022 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 23 Mart 2022 tarihinde geri alınacaktır.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.