İzmir Haberleri

27 Temmuz 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Gerçekleştirilen elektrik altyapısı çalışmaları, vatandaşların elektrik kesintileri ile karşı karşıya kalmasına neden oluyor. Bir süredir Gediz Elektrik şirketi tarafından İzmir’de de yapılan elektrik şebekesi altyapı çalışmaları, bölgesel olarak elektrik kesintileri ortaya çıkarıyor. Yaşanacak olan elektrik kesintilerinin mağduriyet yaratmaması adına olabildiğince sınırlı bir uygulama alanı ortaya çıkaran Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerine ilişkin çalışmalarından önce bir bilgilendirme de gerçekleştiriyor.

ÜÇ AYRI YERDEN DUYURUYOR

Gediz Elektrik, İzmir’de gerçekleştirdiği elektrik çalışmalarının ortaya çıkaracağı elektrik kesintilerini üç ayrı iletişim kanalı ile İzmirlilere duyuruyor. İzmirlilere çalışmalardan önce bölgesinde elektrik kesintisi olması halinde kısa mesaj ile bilgi veren Gediz Elektrik, aynı zamanda elektrik kesintilerini resmi web sitesi ve İzmirlilerinin kullanımına sunduğu mobil uygulamasından da bildiriyor.

GEDİZ’DEN 14 İLÇEYE UYARI

Çalışmalarından önce İzmirlilerin önlem alabilmesi için muhakkak bilgilendirme gerçekleştiren Gediz Elektrik, bu bilgilendirmeyi 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü yapacağı çalışmalar için de gerçekleştirmiş bulunuyor. Gediz Elektrik tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, bugün İzmir’in 14 ilçesinde elektrik kesintilerinin yaşanması bekleniyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek olan ilçeler ise, Gediz Elektrik tarafından; Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Ödemiş, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak İzmirliler için bildirilmiş bulunuyor.

KESİNTİLER 17.30’DA SON BULUYOR

Çalışmalarının elektrik kesintileri ortaya çıkaracağı bölgeleri açıklamasının yanı sıra aynı zamanda çalışmalarının ne kadar süreceğini de bildiren Gediz Elektrik, her bölgedeki elektrik kesintisinin süresine duyurusu içerisinde yer veriyor. Buna göre, Gediz Elektrik, 27 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştireceği elektrik kesintilerini bölgeye göre değişmekle birlikte en geç saat 17.30 itibariyle sonlandırıyor. Öte yandan Gediz Elektrik, abonelerinden yaşanacak olan elektrik kesintilerine karşı önlem almasını talep ediyor.