EkonomiGündem

2500 TL ve üstü emekli maaşı alanlar dikkat: Hesaplara 2750 TL geçecek!

Emeklilerin ilgi gösterdiği promosyon kampanyalarının detayları merak edilen konular arasında yer alıyor. QNB Finansbank tarafından emekli promosyon kampanyası duyuruldu. QNB Finansbank’a emekli maaşını taşıyanlara bir defaya mahsus ödeme yapılacak. Banka, emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyanlara 2750 TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu.. Bu kapsamda, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.750 TL promosyon ödemesi yapılacak.

EMEKLİ MAAŞINI QNB FİNANSBANK’A TAŞIYANLARA VERİLEN ÖNCELİKLER;

Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.

Emekli maaşını Bankamızdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, market ve eczane harcamalarında yılda 360 TL’ye varan indirimlerden faydalanabilir.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON ÖDEMESİ MİKTARI;

Emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyanlara 2.750 TL’ye kadar promosyon veriliyor. Promosyon ödemesi aşağıda belirtilen emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılacak; 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1.850 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 2.300 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.750 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.