İzmir Haberleri

23 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

İzmir ilinde elektrikleri sağlayan özel elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, bir süredir sağladığı elektriklerin kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına yürürlüğe soktuğu şehrin elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında zaman zaman elektrik kesintileri uygulamasına giden GDZ Elektrik, 23 Eylül 2022 Cuma günü için de bu çalışmalar kapsamında elektrik kesintisi uygulamasına gitmeyi planladığını duyurmuş bulunuyor.

GDZ ELEKTRİK, 23 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Yaşanan elektrik altyapısı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında hafta boyunca İzmir’de devam eden elektrik kesintileri, bugün de etkisini sürdürüyor. Bu kesintileri İzmirlilere duyurmak adına her türlü önlemi alan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerine ilişkin bilgiyi resmi web sitesi aracılığıyla kamuoyuna ilettiği gibi aynı zamanda kısa mesaj ile elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgede ikamet eden İzmirlilere de iletiyor. Bu bağlamda GDZ Elektrik, 23 Eylül 2022 Cuma günü İzmir’in 10 ilçesinde elektrik kesintisi uygulaması gerçekleştirmeyi planlıyor. GDZ Elektrik’in gerçekleştirdiği elektrik altyapısı çalışmaları kapsamında ortaya çıkacak olan elektrik kesintilerinin etkili olacağı ilçeler ise; Bergama, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karşıyaka, Menderes, Ödemiş ve Seferihisar ilçeleri olarak bildirilmiş bulunuyor.

GDZ ELEKTRİK, 23 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

İzmir’de etkisini pazar günü hariç olmak üzere, haftanın 6 günü sürdüren elektrik kesintileri kapsamında detaylı bir bilgilendirme sağlayan GDZ Elektrik, elektrik kesintilerinin sona ereceği saati de İzmirlilere bildiriyor. Bu bağlamda 23 Eylül 2022 Cuma günü İzmir ilinin Bergama, Buca, Çiğli, Dikili, Foça, Karabağlar, Karşıyaka, Menderes, Ödemiş ve Seferihisar ilçelerinde elektrik kesintisi uygulayacağı kesinleşen GDZ Elektrik, yaşanan elektrik kesintilerinin en geç saat 17.30 itibariyle sona ereceğini bildirmiş bulunuyor.