İzmir Haberleri

22 Eylül 2022 İzmir Elektrik Kesintisi Nerelerde Olacak? İzmir Elektrik Kesintileri Listesi

Elektrik altyapısında bir süredir çalışmalar gerçekleştiren özel elektrik dağıtım şirketi olan GDZ Elektrik, elektrik sağladığı illerden biri olan İzmir’de de bu çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Çalışmaları kapsamında elektrik altyapısında bakım ve iyileştirme çalışmaları yapan GDZ Elektrik, bu çalıştırmalar ile olası büyük şebeke arızalarının önüne geçmeyi amaçlıyor. Ancak, GDZ Elektrik, bu çalışmalar esnasında iş ve işçi güvenliği nedeniyle elektrik kesintileri uygulamasına gidebiliyor.

GDZ ELEKTRİK, 22 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NERELERDE OLACAK?

Elektrik altyapısında gerçekleştirdiği bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında sık sık elektrik kesintileri uygulamasına giden GDZ Elektrik, bu kesintiler ile bilgiyi çalışmalardan günler öncesinde İzmirliler ile web sitesi aracılığıyla paylaşıyor. Aynı zamanda elektrik kesintilerinin etkili olacağı bölge halkına SMS sistemi aracılığıyla da bilgi veren GDZ Elektrik, 22 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir’de şu saatlerde devam eden elektrik altyapısı çalışmalarından kaynaklı olarak 17 ilçede elektrik kesintilerinin yaşanacağını kamuoyu ile paylaşmış bulunuyor. Elektrik kesintilerinden etkilenecek ilçeler ise; Aliağa, Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Narlıdere, Tire, Torbalı ve Urla ilçeleri olarak biliniyor.

GDZ ELEKTRİK, 22 EYLÜL 2022 İZMİR ELEKTRİK KESİNTİSİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Elektrik altyapısı çalışmalarını mesai saatleri içerisinde gerçekleştiren GDZ Elektrik, elektrik kesintilerini de genellikle bu saatler arasında uyguluyor. Bu bağlamda elektrik altyapısı çalışmalarının ortaya çıkardığı kesinti süresine de duyuruları içerisinde yer veren GDZ Elektrik, 22 Eylül 2022 Perşembe günü İzmir’in Aliağa, Bayındır, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Foça, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kiraz, Menderes, Narlıdere, Tire, Torbalı ve Urla ilçelerinde yaşanacak olan elektrik kesintilerinin en erken saat 09.00’da başlayacağını ilan ederken; en geç saat 18.00’da sona ereceğini kamuoyuna bildiriyor.