EkonomiKamu

2022 yılı Motorlu Taşıt Vergisi MTV ödeyecekler dikkat: Duyuru yapıldı!

İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre motorlu taşıt vergisi mtv 2022 yılı için ödeme yapılacaklara duyuru yapıldı. Maximum Kart’ınızla Maximum Mobil uygulaması üstünden ya da gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirileceğiniz 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit, İşCep ve İnternet Şubesi’nden yapacağınız 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde ise 2 taksit fırsatı sunulacak.

MOTORLU TAŞIT VERGİSİ ÖDEYECEKLER DİKKAT:

Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemeler doğrudan 2 taksite bölünecektir.

Üstelik MTV ödemesini Maximum Kart ile yapanlar, Anadolu Sigorta’dan satın alacakları bireysel araç kasko poliçelerinde %10 indirim kazanıyor! Ayrıntılı bilgi ve ek koşullar: https://www.isbank.com.tr/and
Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Privia Kredi Kartı

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar: Aidatsız kartlar

Ek koşullar: Kampanya 1-31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Taksit ayrıcalığı için 300 TL alt limiti bulunmaktadır.

Kampanya kapsamında;

gib.gov.tr üzerinden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile gerçekleştirilecek ödemelerde tek çekim, 2 ve 3 taksit,

Maximum Mobil Uygulaması-Ödemeler-Vergi Ödemeleri üzerinden yapılacak ödemelerde tek çekim, 2 ve 3 taksit,

İnternet Şubesi ve İşCep uygulaması üzerinden yapılacak ödemelerde tek çekim ve 2 taksit seçenekleri sunulacak,

Gib.gov.tr üzerinden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılan 300 TL ve üstü ödemeler doğrudan 2 taksit olarak gerçekleştirilecektir.

Gib.gov.tr üzerinden Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile taksitli ödeme yapabilmek için aşağıda tarif edildiği şekilde işlem yapılmalıdır.

Maximum Mobil ile Öde: Maximum Mobil ile Öde; Maximum Mobil kullanıcılarının elektronik ticaret alışverişlerinde ödemelerini kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabildikleri bir ödeme yöntemidir.

Gib.gov.tr’de Maximum Mobil ile Öde seçeneği ile MTV ödemenizi gerçekleştirirken aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Maximum Mobil ile Öde seçeneğini kullanabilmeniz için telefonunuzda Maximum Mobil uygulamasının yüklü ve aktive edilmiş olması gerekmektedir. Uygulamayı telefonunuza indirmek için: maximum.com.tr/indir

Gib.gov.tr sayfasından TC kimlik numaranız ve plaka bilgisi ile borç sorguladıktan sonra gelen ödeme ekranında kart bilgilerinizi girmeden, üstte yer alan Mobil Ödemeler başlığına tıklamalısınız.

Mobil Ödemeler sayfasında yer alan kutucuk içinden Maximum Mobil seçeneğini seçip Öde butonunu tıklamalısınız.

Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle ödeme yaparken yalnızca Bankamız sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızı girmeniz yeterlidir.

Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılırken kredi kartı bilgileri girilmez.