Ekonomi

2022 Metaverse coinleri tahminleri yapıldı: Ünlü analistten bu 3 coini yakından takip edin çağrısı!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto para piyasası, kendi bünyesinde yaşanan yeni değişiklikler ile birlikte milyonlarca kişi tarafından oldukça yakından takip edilmeye devam ediyor.

Geride bıraktığımız yılı pek de istenildiği gibi kapatmayı başaramayan kripto paralar, gözlerin bu piyasada yer alan farklı yatırım araçlarına çevrilmesine neden oldu. Son zamanların yükselen değeri olarak gözlenen Metaverse sanal evreni, ünlü analistlerin yakın takibine alındı. Ünlü Analist Kyle Portman, şu an birim fiyatı düşük olan ancak yakın zamanda patlama yaşayacağını iddia ettiği Metaverse coinlerini açıkladı!

STARLİNK Değer Kazanacak!

Kripto para piyasasını yakından takip eden isimlerden biri olan ünlü Analist Kyle Portman, 2022 yılında yatırımcılar tarafından dikkat ile izlenmesi gereken Metaverse coinlerinden birini STARLİNK olarak açıkladı.

1 doların altında ki Metaverse coinlerini açıklayan Analist Kyle Portman, şu an da değeri 0,00002997 dolar olan STARLİNK Metaverse coininin, 2022 yılında patlama yapabileceğini iddia etti. 2021 Temmuz ayında piyasaya sürülen bu coin, piyasa kullanıcılarının diğer kullanıcıları keşfetmesini sağlarken, sanal dünyada konserlerin ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi esnasında sanal para olarak kullanılıyor.

Radyo Caca’ya Dikkat!

Ünlü Analist Kyle Portman, kripto para piyasasında yer alan ana ve alt coinlerin 2021 yılında büyük bir oranda değer kaybetmesinin üzerine 2022 yılı itibari ile asıl kazandıracak olan coinlerin Metaverse coinleri olduğunu açıkladı. Sanal dünya coinlerine yatırım yapmanın, 2022 yılı içerisinde oldukça kar getireceğini savunan Kyle Portman, yeni dönem içerisinde yakından takip edilmesi gereken ikinci Metaverse coinini Radyo Caca olarak açıkladı.

Şu an da 0,002 dolar olan Radyo Caca, 2021 ağustos ayında piyasaya Maye Musk’ın özel NFT yöneticisi olarak piyasaya sürüldü. Analist Kyle Portman, sanal dünya üzerinde arsa sahibi olunmasını ve bu arsalar üzerinde çeşitli mağazalar inşa edilerek, oyunlar oynanmasını sağlayan Radyo Caca’nın 2022 yılında yükselişe geçeceğini savunuyor.

Verasity Reklam Gelirlerini Arttıracak!

Analist Kyle Portman’ın 2022 yılı itibari ile yükselişe geçeceğini savunduğu Metaverse coinlerinden biri de Verasity olarak karşımıza çıkıyor. Kyle Portman’a göre sanal dünyada yayıncıların reklam gelirlerini arttırma görevi gören Verasity, 2022 yılı itibari ile oldukça yükselişe geçecek.