Yaşam

2020 Magnum Porsche çekilişini kazanan belli oldu! Çekiliş sorgulama nasıl yapılır?

2020 Magnum Porsche çekiliş sonuçları açıklandı. 2 kişinin Porsche kazandığı çekiliş İstanbul'da noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Magnum çekiliş sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

Magnum Porsche çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2 Kişinin Porsche sahibi olacağı Magnum çekilişi İstanbul’da noter huzurunda gerçekleşti. Peki, Magnum çekiliş 2020 sonuçları nereden öğrenilir?

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2020?

Kazananlar 17 Ekim 2020 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nden ve Magnum’un resmi internet adresinden açıklanacak.

KAMPANYA ÇEKİLİŞİ NEREDE YAPILACAK?

Çekiliş, 13.10.2020 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 – A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

KAZANAN TALİHLİLER NEREYE BAŞVURACAK?

Asil talihliler, başvuru için en geç 04.11.2020; yedek talihliler ise, en geç 19.11.2020 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr’ye veya U2 Tanıtım’a başvurmaları başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemleri tamamlandıktan sonra taahhüt edildiği şekilde verilecektir.